Vroondaal - Hans van der Helm Keukens

Project Vroondaal

In een recent gebouwd huis, gelegen in de wijk Vroondaal, bevindt zich een moderne keuken in het hart van de woonruimte. De klei-kleurige kastjes met hoogglans afwerking brengen een frisse en strakke uitstraling in de ruimte. De kastenwand in zwart met een houtnerfpatroon voegt een vleugje warmte en natuurlijke textuur toe aan de keuken. Dit contrast van kleuren creëert een levendige en uitnodigende sfeer.

Het hoogglans keramieken werkblad, met zijn diepbruine kleurtekening, voegt niet alleen diepte toe aan het blad maar voorziet de keuken ook van een chique uitstraling. Samen met de koperen kraan en wasbak, die een vleugje warmte en luxe toevoegen draagt dit bij aan de unieke uitstraling van de keuken.

Daarnaast beschikt deze keuken over een gezellig bargedeelte, dat niet alleen functioneel is maar ook uitnodigt tot gezelligheid. Terwijl je staat te koken, kan iemand makkelijk aanschuiven in de keuken, waardoor het een warme en sociale ruimte wordt waarin functionaliteit en gezelligheid hand in hand gaan.

Fotografe: Lotte van Uittert