Apparatuur – Hans van der Helm Keukens – Den Haag

Apparatuur

Hieronder vindt u een aantal merken uit de collectie keukenapparatuur die wij kunnen leveren. Op deze merken geven meestal wij hoge korting! Informeer ernaar in de winkel. Klik hier voor een overzicht van de servicenummers van de diverse merken.

AEG

Maak kennis met de AEG Cooking Club en ontdek een nieuwe manier van koken. Voor iedereen met een voorliefde voor koken.
Lees meer

ATAG

De ATAG Concepts bestaan elk uit een lijn apparaten die perfect op elkaar aansluiten en waarin design en functionaliteit samenkomen.
Lees meer

Bauknecht

De nieuwe serie ovens van Bauknecht wekt op verschillende manieren de eetlust op. Ervaar maximale flexibiliteit met uitzonderlijke resultaten.
Lees meer

Boretti

Geïnspireerd door moderne technieken en de Italiaanse keuken ontstonden vanuit design en functionaliteit uiterst stijlvolle gas- en inductiefornuizen. In een Boretti fornuis komen de allerbeste technieken samen.
Lees meer

Pelgrim

De keuken is de centrale plek in huis. Hier komt iedereen samen, wordt er lekker gekookt en gezellig gedineerd. Belangrijk dat de keuken voorzien is van een goede en betrouwbare kookplaat.
Lees meer

Siemens

De apparaten van Siemens maken van koken en bakken een plezier. De innovatieve technologie├źn en handige functies nemen je het werk uit handen, en inspireren je tot de creatie van heerlijke maaltijden.
Lees meer

Smeg

Al 70 jaar heeft het Italiaanse SMEG de mooiste oplossingen voor koken en bakken. Voor SMEG dient design in de eerste plaats om een product een identiteit te geven; keukenapparatuur met een belevenis.
Lees meer

Zanussi

Onze passie is om praktische en effectieve oplossingen te ontwikkelen die eenvoudig te gebruiken zijn. Zanussi combineert ontwerp en Italiaanse kwaliteit in alles wat ze doet.
Lees meer