Beige als basis - Hans van der Helm Keukens

Beige als basis

Beige Als Basis

Wil jij warmte in huis creëren op een elegante manier? Dan is beige de kleur om dat te doen. In plaats van grijs of wit is beige een perfecte basiskleur voor jouw woning, zo breng jij op een subtiele manier toch wat extra stemming in de gewenste ruimte! Gelukkig is beige een optie in verschillende tinten. Zo kan je dus met jouw keuken, muur, accessoires of nog veel meer ook in verschillende beige tinten een enorm stijlvolle ruimte creëren. Ook is deze kleur prachtig te combineren met hout en een steen zoals keramiek om een aardse sfeer te laten ontstaan. Gebruik beige als nieuwe basic en breng jouw woning opnieuw tot leven! In onze showroom ontwerpen wij veel in deze rustige warme stijl. Van warme beige, vergrijsde beige tot zachte taupe en cremekleurig.

Om je te helpen met het ontwerpen van een keuken in beige hebben wij in onze showroom voldoende tips!

Verlichting

Beige is een kleur die een warme en gezellige sfeer creëert. Als het gaat om verlichting in de keuken, kan beige een zachtere en uitnodigendere gloed creëren dan heldere witte lampen. Beige lampenkappen of armaturen kunnen een aangename ambiance toevoegen aan de keuken, waardoor deze een comfortabele ruimte wordt om in te koken en te genieten van maaltijden. Bovendien past beige verlichting goed bij verschillende stijlen, van modern tot klassiek, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke keukeninrichting. Deze lampen zijn gemakkelijk te bestellen bij Westwing.

Om je te helpen met het ontwerpen van een keuken in beige hebben wij in onze showroom voldoende tips!

Beige Als Basis
Beige Als Basis
Beige Als Basis

Tegels

Tegels in de keuken zijn een slimme keuze vanwege hun duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Beige tegels zijn bijzonder veelzijdig omdat ze gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met andere kleuren en texturen in de keuken. Ze vormen een neutrale achtergrond waartegen andere decoratieve elementen zoals kasten, apparaten en keukengerei opvallen. Bovendien kunnen beige tegels helpen om de keuken er lichter en ruimer uit te laten zien, wat vooral gunstig is in kleinere keukens. Deze tegels zijn te bestellen bij designtegels.nl.

Beige Als Basis
Beige Als Basis
Beige Als Basis

Werkbladen

Het kiezen van een keukenblad is een van de belangrijkste beslissingen bij het ontwerpen van een keuken. Beige keukenbladen stralen tijdloze elegantie uit en voegen een vleugje klasse toe aan de ruimte. Beige keukenbladen passen goed bij verschillende keukenkastjes en vloeren, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan verschillende ontwerpstijlen. Bovendien zijn beige keukenbladen meestal gemaakt van duurzame materialen zoals graniet, marmer of kwarts, wat betekent dat ze bestand zijn tegen dagelijkse slijtage en jarenlang meegaan. Deze bladen zijn te bekijken bij ons in de showroom.

Beige Als Basis
Beige Als Basis
Beige Als Basis