5 TRENDY KEUKEN ACHTERWANDEN – Hans van der Helm Keukens – Den Haag

5 TRENDY KEUKEN ACHTERWANDEN

Welke achterwand kies jij voor je nieuwe keuken?

Het ligt er natuurlijk aan welke stijl keuken je hebt uitgekozen. Heb je een moderne keuken voor ogen of ga je meer voor een klassiek model? Wij hebben wat leuke achterwanden voor je op een rijtje gezet. Welke kies jij?

 

1. Tegels heb je in allerlei soorten. We hebben een paar echte eyecatchers gevonden! Hulp nodig? Wij kennen de leukste adresjes voor tegels …

 
 

 

2. Aluminium achterwanden zijn in alle RAL kleuren te krijgen. Hele gladde achterwanden en geen last meer van onhandige voegjes is wel heel ideaal!
Buiten dat het heel praktisch is, zijn er ook prachtige kleuren te krijgen! Kom kijken bij ons in de showroom.

 
 

 

3. Een hele leuke optie is keukenbehang van KitchenWalls! Binnenkort in onze showroom verkrijgbaar. Wat een mogelijkheden! Hierbij alvast even een sneak peek!  https://www.behangfabriek.com/nl_NL/c-3061727/kitchenwalls/

 
 

 

4. Laat het werkblad doorlopen als achterwand in de keuken. Of je nu een werkblad hebt van kunststof, composiet, graniet of een van de andere opties… je creëert een eenheid en rust.


 

 

5. Achterwanden van gehard glas met daar achter naar keuze een RAL kleur of een mooie afbeelding. Met uw eigen foto maakt u het helemaal persoonlijk.